PIZZA PRONTO STABROEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 262 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pronto Stabroek. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 21:42 De pizza was perfect op tijd klaar, heerlijk van smaak en rijkelijk belegd. Het personeel was zeer vriendelijk. Ik kom zeker terug!
22 jul 2024 om 7:21 Er stond 15min voor afhalen. Pas na drie kwartier was ons eten klaar. Pizza was heel lekker. Lookbrood was aangebrand
19 jul 2024 om 6:39 lekkere pizza's, op gevraagd uur geleverd en fijn dat er in omstreken toch iemand is die levert waar je als singel persoon voor normaal bedrag kan bestellen.
18 jul 2024 om 22:45 Lekkere pizza’s die rijkelijk belegd zijn. Ze hebben een krokante korst die zelfs in het midden niet zompig is.
17 jul 2024 om 21:46 Prima op tijd geleverd, pizza was wel niet echt warm.
13 jul 2024 om 12:37 Lekkere pizza's, op tijd geleverd, mooie delivery man
12 jul 2024 om 22:17 Echt wel goeie pizzas en altijd redelijk snel geleverd
11 jul 2024 om 17:53 Je doet een bestelling en je weet pas wanneer je betaald hebt dat het 59 minuten zal duren. Uiteindelijk 1u20 later was de pizza er. Dit is erover.
10 jul 2024 om 16:51 Super lekkere pizza, krokante korst en nog lekker warm
10 jul 2024 om 5:32 Was op tijd gekomen heel tevreden en eten waren nog warm!!
10 jul 2024 om 4:56 Ik bestel hier veel en is altijd in orde. Soms als eens wat langer wachten als het drukker is, maar dat is geen probleem.
7 jul 2024 om 23:44 Meer dan 2uur op de pizzas moeten wachten. 1uur tot de eerst volgende bezorg tijd en dan 1u40 poeten de tijd dat we kregen waren ze er.